Finn de riktige skoene til julen

Julen er tiden hvor vi endelig får en unnskyldning for å ta på det fineste tøyet vårt. Som oftest så er det altfor sjeldent vi får vist frem finstasen, men i jule- og nyttårsperioden får vi rikelig med anledninger til å vise oss fra vår beste side. Men så er spørsmålet om man skulle finne noe nytt?

Skoringen har utvalget

Du kan ha den fineste kjolen, fotteste blusen og satt håret helt perfekt. Men det hele spiller ingen rolle hvis ikke skoene står i stil med resten av antrekket.

Skoringen har vært nordmennenes favoritt i mange år når det gjelder å finne kvalitetssko til en rimelig penge. Her er utvalget av sko til damer stort, og man kan finne et par sko til alle anledninger. Også til julen.

Om Skoringen

I dag finnes det over 200 Skoringen-butikker i Norge og Danmark. Dessuten bidrar nettbutikken til et enda større utvalg av sko til kvinner, i tillegg til å gjøre det enda enklere å finne de helt riktige skoene.

Skoringens nettbutikk har gjort det enkelt å handle damesko. Hjemmesiden er oversiktlig og brukervennlig, og det har blitt brukt mange krefter på å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne de perfekte skoene.

Skoringens nettbutikk

Når du søker i avdelingen Sko Dame får du muligheten til å filtrere søket ditt på flere forskjellige måter. Først og fremst skal du selvfølgelig velge den aktuelle skostørrelsen din. Men du får også muligheten til å sortere søket etter merke, farge, materiale og skotype.

Når du bestiller sko hos Skoringen, så er portoen inkludert i prisen du ser på siden. Dermed får du full oversikt over kjøpet, og du unngår ubehagelige overraskelser når skoene endelig har funnet veien hjem til deg.

Som alle seriøse nettbutikker har vi også to ukers returrett. Du kan derfor rolig pakke ut skoene og prøve dem. Hvis de av en eller annen grunn ikke svarer til forventningene dine, så er det enkelt å returnere dem. Uten omkostninger, selvfølgelig.

Når gode råd er dyre

De aller fleste av oss bruker de fleste pengene vi har på kontoen til jul. Det er derfor ikke alltid like enkelt å finne ekstra midler til et par nye sko. Men det finnes heldigvis muligheter for å oppta et lite forbrukslån, hvis altså man vet man får penger på kontoen igjen snart. Nanofinans.no hjelper deg med å formidle lånesøknaden videre til minst 12 forskjellige utbydere. På den måten kan du lettere sammenligne de forskjellige tilbudene og finne det aller beste tilbudet for deg. Hos Nanofinans.no kan du få en nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %, og en effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Hvis du for eksempel låner 150 000 kroner over 10 år med en effektiv rente på 13,2%, ligger kostnaden på 112 573 kroner. Lånet blir altså totalt på 262.573.

Som oftest er minimumsgrensen på et forbrukslån på 10 000 kroner. Men hos Nanofinans.no kan du nå søke om å låne 5000 kroner. Og det burde være rikelig for et par nye sko til jul og nyttår.